Жилые интерьеры
Хорошо спланированное пространство имеет силу успокаивать и вдохновлять, рассказывая уникальную историю о живущих там людях.

Сделать дом домом

Помогать любителям дизайна создавать успокаивающие просторы – одна из самых интересных частей работы дизайнера интерьера. Однако, чтобы это сделать правильно, часто может включать в себя несколько этапов и много переговоров с поставщиками.

Наша контрактная служба существует, чтобы помочь устранить головную боль, связанную с закупкой от разных брендов, освободив вас сосредоточиться на всех творческих деталях.

Відкрийте для себе

Відкрийте для себе тисячі захоплюючих дизайнів у нашій цифровій бібліотеці. Або отримайте персоналізовані рекомендації від менеджера свого облікового запису. Завдяки багаторічному досвіду в галузі вони зможуть рекомендувати правильні стилі для роботи та замовляти їх у індивідуальних розмірах і обробці. 

Вкажіть

Коли ваш клієнт погоджується на дизайн, ми починаємо справді працювати. Ваш менеджер з роботи з обліковим записом подбає про весь процес уточнення, заощаджуючи ваш час на роздуми над кодами тканини. Після надсилання ми будемо супроводжувати всі елементи та надавати вам актуальні оновлення, коли вони вам знадобляться.

Доставляти

Завдяки складу Chaplins ви можете зберігати та консолідувати всі свої проекти, поки не будете готові отримати їх на місці. Коли цей день настане, наша власна команда доставки встановить їх кваліфіковано та з мінімальними зусиллями. Швидко та непомітно. Так само, як і повинно бути.