Житлові інтер'єри
Добре спланований простір має силу заспокоювати та надихати, розповідаючи унікальну історію про людей, які там живуть.

Зробити будинок домом

Допомагати любителям дизайну створювати заспокійливі простори — одна з найцікавіших частин роботи дизайнера інтер’єру. Проте, щоб це зробити правильно, часто може включати кілька етапів і багато переговорів з постачальниками.

Наша контрактна служба існує, щоб допомогти усунути головний біль, пов’язаний із закупівлею від різних брендів, звільнивши вас зосередитись на всіх творчих деталях.

Відкрийте для себе

Відкрийте для себе тисячі захоплюючих дизайнів у нашій цифровій бібліотеці. Або отримайте персоналізовані рекомендації від менеджера свого облікового запису. Завдяки багаторічному досвіду в галузі вони зможуть рекомендувати правильні стилі для роботи та замовляти їх у індивідуальних розмірах і обробці. 

Вкажіть

Коли ваш клієнт погоджується на дизайн, ми починаємо справді працювати. Ваш менеджер з роботи з обліковим записом подбає про весь процес уточнення, заощаджуючи ваш час на роздуми над кодами тканини. Після надсилання ми будемо супроводжувати всі елементи та надавати вам актуальні оновлення, коли вони вам знадобляться.

Доставляти

Завдяки складу Chaplins ви можете зберігати та консолідувати всі свої проекти, поки не будете готові отримати їх на місці. Коли цей день настане, наша власна команда доставки встановить їх кваліфіковано та з мінімальними зусиллями. Швидко та непомітно. Так само, як і повинно бути.